ΑΡΩΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ, ΕΥΚΑΜΠΤΑ ΤΕΧΝΗΤΑ ΠΕΤΡΩΜΑΤΑ, ΙΔΑΝΙΚΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΕΙΣ,ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ, ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ

Η πέτρα TEPOSTONE είναι ένα εύκαμπτο τεχνητό πέτρωμα ιδανικό για τοίχους σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Παράγεται σε 5 σχέδια: με όψη πέτρας, πωρόλιθο, χτενιστό μάρμαρο, σχιστόλιθο και πέτρα με όψη γρανίτη. Κατασκευάζεται από φυσικά ορυκτά υλικά και είναι φιλική προς το περιβάλλον. Η τεχνητή πέτρα TEPOSTONE είναι 100% Ελληνικό προϊόν και αποτελεί παγκόσμια κατοχυρωμένη πατέντα. Η πέτρα TEPOSTONE είναι ιδανική για να μονώνει από την υγρασία, διακοσμώντας παράλληλα την επιφάνεια. Είναι ανθεκτική στον παγετό και τις υψηλές θερμοκρασίες, αντέχει την υγρασία της θάλασσας και δεν είναι εύφλεκτη. Παρέχει μεγάλη οικονομία, έχει χαμηλό κόστος και μεγάλη διάρκεια ζωής, χωρίς έξοδα συντήρησης. Τοποθετείται εύκολα, γρήγορα και καθαρά.

Εφαρμογες

Η πέτρα TEPOSTONE είναι ένα εύκαμπτο τεχνητό πέτρωμα ιδανικό για τοίχους σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους  και ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ

ιδανική για κάθε εσωτερική ή εξωτερική επιφάνεια. Εφαρμόζεται εύκολα ακόμη και σε μεγάλο ύψος κτιρίων, λόγω του μικρού βάρους και πάχους. Μπορούν να τοποθετηθούν σε κατάλληλα προετοιμασμένες επιφάνειες από μπετόν, σοβά, γυψοσανίδες, μέταλλο, ξύλο και γυαλί.

ΙΔΑΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΓΡΑΣΙΑΣ & ΜΟΝΩΣΗΣ

ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΦΥΣΙΚΑ ΟΡΥΚΤΑ ΥΛΙΚΑ

ΥΨΗΛΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

ΧΑΜΗΛΟ ΚΟΣΤΟΣ & ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ

50 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ

Εύκαμπτη πέτρα σε διαστάσεις 5x30, 10x30, 15x30, 20x30, 30x30, 30x60 και 60x20 cm. Το πάχος του υλικού Tepo Stone είναι 2-8 mm και ζυγίζει 5kg/m2 και τοποθετείται σε τοίχους από μπετόν, σοβά, γυψοσανίδα, τσιμεντοσανίδα, νοβοπάν και άλλα υλικά. Το υλικό αυτό είναι ιδιαίτερης αισθητικής και χρησιμοποιείται ως διακοσμητικό αλλά και ως μονωτικό υλικό αφού είναι ιδανικό για την επικάλυψη ρωγμών αλλά και για την μόνωση τοίχων.

Οι τεχνητές πέτρες Tepo Stone κατασκευάζονται από φυσικά ορυκτά υλικά, τσιμέντο και ρητίνες και είναι απόλυτα φιλικές  προς το περιβάλλον.

Χρησιμοποιήστε την Εύκαμπτη Πέτρα στον δικό σας χώρο! Επικοινωνήστε μαζί μας